Staudebedets udvidelse

Sommerens nye tiltag er en udvidelse af de eksisterende staudebede. Trin 2 kan vi kalde det. Der vil ske lidt mere senere, men det er mere af formmæssig karakter da det handler om hæk af buksbom og grussti til indramning. Men da der er meget andet at lave, er det ikke sikkert det nås i år.

Det lidt kølige vejr med vekslen mellem regn og sol er godt for de nyplantede stauder, men også andre planter nyder godt af vejret. Selvom vi genre selv vil have varme og sol, er planterne mere tilfredse med skiftende vejr sålænge temperaturen er stabil.

Oliven træet i krukke kvitterer med masser af blomster, selvom klimaet ikke er til fremdrivelse af olivenfrugter i udeklimaet. Og så har en hengemt Amaryllis valgt at gå i vækst og blomst, så den får lov at pynte selvom de plejer at høre en anden årstid til når de drives til det.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.