Sommerminder

L1006324Bloggen her er nu på vej tilbage på sporet efter en stille periode. Den del af haven der består af stauder, æbletræer og espalier, er lige nu ved at gennemgå en omfattende forandring. Mere om det senere, da pausen har gjort at vi tror det godt kan tillades at se lidt tilbage. I første omgang bare til sommeren, når nu efterårets regn og rusk er på vej. Senere skal I så se at meget af det der er på billederne er i gang med at blive lagt fuldstændigt om. Det samme gælder i øvrigt den japanske have, som er blevet renoveret og ombygget i sommerferien. Men først er her billeder fra en dejlig sommer i haven i Freltofte.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.