Den bedste japanske have

ALB_7518 - Kopi

Den bedste japanske have i Japan er kåret. Og, gaaaab, ingen overraskelse, for det var 11 år i træk at Adachi Museum of Art hev sejren i land. Prisen uddeles af The Journal of Japanese Gardening (JOJG – Shiosai Project) hvert år.

Men det er også en fantastisk samling haver. I øvrigt det eneste der er at komme efter i det område af Japan, da haven ligger noget afsides. Det var alligevel fuldt ud 2 X halvanden times togtur værd da jeg besøgte haven i 2011. Det unikke anlæg giver en helt særlig ro i sjælen.

ALB_7485

Adachi haven har eksisteret siden dens grundlægger Adachi Zenko i 1980 åbnede stedet for offentligheden. Det er et museum med japansk kunst inde, og den berømte havekunst ude. Et helt unikt sted. Adachi selv blev 91 år og døde i 1990. Billederne her er fra mit og en god vens besøg i 2011.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.