Persisk have

I Berlin, det gamle Østberlin, ligger der en botanisk have. Ikke en helt almindelig en, men en have der rummer flere forskellige eksempler på havekulturer fra andre dele af verden. Det mest slående er egentlig den høje kvalitet alt er lavet i.

F.eks. i den Persiske have. Atriumgårdens vægge er beklædt med mosaik, som er lavet af indfløjne eksperter fra Marokko, som har sat de mange tusinde flisestykker op som man traditionelt gør det. Også haveeksperter er taget ind udefra så alt er lavet rigtigt. Så skal du til Berlin engang (i bil) så tag den halve times køretur ud til Gärten Die Welt og sæt bare nogle timer af, for der er meget at se på.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.