Den botaniske have i Trastevere

05-ALB_6586

I den gamle del af Rom, Trastevere, ligger en dejlig og lidt skjult botanisk have. Da vi i foråret 2011 var på vores bryllupsrejse året efter vi blev gift, gik vi sidste aften en tur for at nyde den sidste dag og suge de sidste indtryk til os fra en fantastisk by. I øvrigt kan det varmt anbefales at bo idet ældre Rom i Trastevere, som har en meget rolig og æstetisk atmosfære, sammenlignet med det mere fortravlede centrum. Men det er en anden historie.

Omme bag nogle stræder, som vi kun fandt fordi vi slentrede rundt i de små gader uden egentligt mål, så vi en park inde bag nogle søjler. Det viste sig at være en offentlig park, og da vi så kom ind var det faktisk en botanisk have. Så helt tilfældigt var der også plantemarked og udstillinger lige denne dag, bl.a en fin bonsai udstilling i væksthuset fra den lokale romerske bonsai forening. Derfor blev det en fantastisk afslutning på en ret uforglemmelig tur til Rom.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.