Eslykkes japanske have

22juli2010 037En af vores gode venner har en Japansk have lidt uden for Odense, som han har arbejdet på i en del år. Johnny Eslykkes have er en speciel have, fordi den rammer den japanske stemning og sjæl bedre end mange andre. Ofte kaster havefolk en del granitskærver på jorden, placerer et par færdigt formede planteskoletræer og store sten, og forventer så de har en japansk have.

Men en japansk have er meget mere end det. Det handler om at skabe ro og fordybelse, gennem asymmetri og alder (patina) bl.a. Haven er meget grøn, og derfor er Eslykkes japanske have en rigtigt god japansk have, en af de bedste herhjemme. I haven er også en samling af landets bedste bonsai, produceret af Hr. Eslykkes grønne fingre.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.