Helbo´s Have

21-august2010 031

Et stenkast fra Egeskov Slot på Midtfyn, ligger Helbo´s Have. Birgit Helbo laver haveplaner, har åben have en del af året, og er absolut et besøg værd. For et par år siden lavede jeg som fotograf sammen med Signe Ryge en serie haveprogrammer til TV2Fyn fra haven. Lisbeth og jeg har siden dengang besøgt haven og nydt Birgit Helbos selskab.

En del af haven er en dekorativ køkkenhave, potageren. Ligesom den smukke køkkenhave blandet med blomster, er resten af haverummene omkranset af høje bøgehække og anlagt efter engelsk forbillede. Her billeder fra 2010 og nye vil komme til ved næste besøg.

Reklamer

2 thoughts on “Helbo´s Have

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.