Blomster og kunstskole

Lyset var fantastisk her til morgen, hvor let nattefrost klarede luften. Påskeliljerne er sprunget ud, tulipanerne nærmest drøner op af jorden pga. lys og opvarmet jord. Krokus er i fuldt flor, bier summer omkring og belaster flyveegenskaberne med pollen, knopper på buske og træer svulmer. Med andre ord, foråret har holdt premiere uden tøven. Sjældent er det ihvertfald, at foråret har så meget fart på så tidligt.

L1010562
De småblomstrede påskeliljer er sprunget ud.

Kunstskole og haven http://sanvigs-kunstskole.com/

Vores have er naturligvis, som for de flestes vedkommende, anlagt for vores egen skyld. Men haven får nu en ekstra dimension. Udover lidt åben have, for at dele havens glæder med andre, så vil der i forbindelse med Lisbeths opstart af kunstskole til sommer, også være åbent for  kunstskole-deltagernes brug af haven. Haven kan på den måde få en ekstra dimension. Er du interesseret i kunstskolen, kan du læse mere om det på http://sanvigs-kunstskole.com/ hvor kurserne også kan reserveres. Lisbet er fuldtids kunstmaler og med mere end 25 års erfaring, kan du få mange gode råd med på vejen med din egen kunst. Der er også en Facebook side, hvor du kan se mere.

L1010546
Rosernes blade folder sig ud.

Så mens vi arbejder med haven, så arbejdes der også på højtryk med at udbygge atelieret så vi fra august kan byde kursusdeltagerne velkommen i både et hyggeligt lokale og i en inspirerende have. Billeder fra det kommer lidt senere.

Påskeliljer i fuldt flor.
Påskeliljer i fuldt flor.
Krokus i frostkoldt morgenlys.
Krokus i frostkoldt morgenlys.
Frøstandende fra efterårets afblomstrede høstanemoner står dekorativt tilbage efter vinteren og venter på at sprede sig.
Frøstandende fra efterårets afblomstrede høstanemoner står dekorativt tilbage efter vinteren og venter på at sprede sig.
Bøgehække plantet for 2 år siden.
Bøgehække plantet for 2 år siden.
L1010549
Rhododendron og græs med morgenens rimfrost.

L1010545

L1010538
Vintergækker sat her i foråret, som vil brede sig i løbet af de næste år.

 

L1010536

L1010533
Tja, katten hedder Chillum, og mere skal man ikke ligge i det.

 

 

 

 

Reklamer

4 thoughts on “Blomster og kunstskole

 1. Ja foråret er kommet for fuld skrue. Synes der det sidste stykke tid, har været mange smukke morgener. Det er vel nok spændende med kunstnerskolen, sikke et ekstra liv det vil give i haven og dejligt at haven kan bruges som inspiration til kunstværker.
  Det er som altid nogle rigtig dejlige billeder du har taget.

  Like

 2. Hej Anette
  Selvom vi holder af sommeren (og af hverdagen), så er foråret alligevel den årstid, der udlæser flest glædesudbrud hver gang der dukker noget nyt op af jorden. Og hvad var det nu lige der stod der sidste år?
  Kunstskolen skulle gerne drage nytte af omgivelserne, når vi nu har dem. Så det glæder vi os til at løbe igang.
  Hilsen, Morten

  Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.