Kold luft med sol

Varmt er det ikke, medmindre man bevæger legemet ud af skyggen, og solen sniger sig udenom en sky. Men forår er det, og hver dag, fra morgen til aften og natten over, er der nye observationer at gøre af planter der spirer og ændrer sig. Det går stærkt når lyset er tiltagende.  I drivhuset er Dahlia nu sat til afhærdning efter de har haft tre-fire uger inde hvor rodvæksten blev kickstartet. Lathyrus sået for et par uger siden, er også på vej med god fart.

L1010787

Der er stadig lidt at gøre i haven. Fordi vi omlagde haven i efteråret er der ukrudtsrødder, som er blevet fordelt (ufrivilligt) i andre områder, da stauder blev flyttet og jord omfordelt. For at holde det (ukrudtet) i ave, er det en god idé at være over det fra starten. På fotos ses lidt af det som er igang i haven lige nu, inkl. katten med det måske lidt misvisende navn Chillum. Ingen mening med det, skal det lige understreges.

L1010771
Katten Chillum
L1010775
Hvid påskelilje
L1010766
Scilla.
L1010761
Violer.
L1010753
Påskelilje der bliver lysere når den springer ud.
Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.