Kan det blive mere forår?

Det kan vel næsten ikke blive mere forårsagtigt end dagen hvor havemøbler og ure blev stillet frem. En tur i Odense lørdag for at tage fotografier til nye malerier som Lisbeth skal i gang med, afsluttedes med havearbejde i solnedgangen. Et par fotos ved siden af opgaven, af de blomstrende japanske kirsebærtræer ved åen blev det også til.

L1010816

I dag har stået i såningens tegn (mange frø er blevet sat i gang), og omplantning  af bonsai er også nået. Teksten bliver kort, for to dage ude i mange timer har trættet skribenten, som nu slår stængerne op i sofaen og stensikkert sover godt i nat.

 

Reklamer

4 thoughts on “Kan det blive mere forår?

  1. Man bliver helt høj af det fantastiske forår vi har, livet leves for alvor i haven nu, og jeg segner totalt udmattet om i sengen om aftenen, tidligere end ellers. Til gengæld er jeg frisk tidligt om morgenen.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.