Pause

Pauser kan være i mange længder og på mange måder. Weekenden blev brugt på en lang pause, da jeg havde givet min hustru et wellnessophold på Hvidbjerg Strand. Ro, afslapning og en god pause i hverdagen. En kortere en af slagsen er det øjeblik hvor man husker at stoppe op, og det bør man gøre, når man egentlig er igang i haven. Stop op og og giv lige detaljerne eller helheden nogle minutters ekstra dvælen. Det er nemt bare at arbejde løs, og glemme at glæde sig over det, der er essensen af haven, nemlig oplevelsen. Det kan være formen på haven, en blåaks der står smukt og svajer, den japanske ahorns nye blade, eller en bonsai hvor man kan studere detaljen og træets skønhed i sig selv.

Så her et par billeder af de ting jeg har givet lidt ekstra og langsom opmærksomhed i weekenden.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.