Frø i forårshumør

Frø er denne gang ikke frø som kan sås, men frø som svømmer. Vores hund Viola (tja, et blomsternavn er vel passende) fandt frøen som var faldet i et hul. Så da den havde gjort opmærksom på den fortabte frø, blev den flyttet til havedammen hvor den efter at have samlet sig lidt sammen, fandt sig til rette. Vi må se om den bliver.

L1011170
Blåaksene blomstrer.

Haven er i den grad vågnet efter den milde vinterdvale, og der er ikke megen større glæde end at se bladene folde sig ud og løgknoldene aflevere deres smukke blomsterstande. Det er tiden at få ukrudtet helt i bund lige nu, for så bliver det utroligt meget lettere at holde det væk resten af sæsonen.

L1011178 L1011177  L1011166 L1011165 L1011164 L1011163 L1011161

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.