Haven i farver

Blomstringen er for opadgående i haven. Azaleaerne blomstrer i den japanske have, mens guldregnens blomster stråler i den engelske have. Farverne lyser op, og mens den nyanlagte engelske have begynder at vokse til og modnes kan vi glæde os over tiltagende farveorgier der. Den japanske have er lidt længere fremme, og skal fremover primært modnes, trimmes og forbedres i detaljen. Også bonsaiene viser blomstring lige nu, og deres enkelthed gør at man betragter blomsterne endnu mere i detaljen, end hvis det er et bed fyldt af planter. Hver sin havetype, form og tradition giver hver sin oplevelse.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.