Sommer i haven

Sommeren rykker tæt på nu. Regn, sol, varme og lyse timer har sat sit tydelige præg på foråret. Tak for det, uanset hvem der nu lige styrer det. Men tak. Vejret har sat et markant aftryk på væksten, og jeg vil æde en gammel sommerhat (som jeg ikke har) på, at det bliver den bedste sæson i haven i år.

Klematis.
Klematis.

Endnu har vi en del vi skal have lavet inden vi næste år åbner haven for besøgende. Låger skal males, En del nyplantet skal have en sæson for at fylde ud, en havedam etableres og sådan lidt. Samtidigt er der også en kunstskole, der skal startes op efter sommerferien (se mere her vedr. Sanvigs kunstskole) og atelieret skal gøres færdigt. Et større projekt som afsluttes til sommer. Og så er planen ellers at nyde sommeren i haven. Skulle nogen ønske at se haven i år, selvom den ikke er helt færdig som vi ønsker det, er I velkomne. Send en mail og lav en aftale.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.