Gul

Yellow submarine sang The Beatles om for en del år siden, og ligesom at det er længe siden, er det også et stykke tid siden farven gul var in i havekredse. Men det ser ud som om flere er ved at tage farven til sig igen. Lyse, varme og mørke nuancer gør gul og andre farver varierede og brugbare i farvepaletten. Så et gult bed behøver ikke være ensartet og kedeligt. Den gule farve kan være både afdæmpet og stærk, ligesom blomsternes form alene skaber liv i et bed med samme farve. Her et lille udvalg af de gule blomster, som lyser op i vores have i dag.

Lupin `Mister´.
Lupin `Mister´.
Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.