Sommer dag 1

De sidste sommerblomster er (næsten) plantet ud den 1. juni, på årets første kalendersommerdag. Lisbeths have, er fyldt op til randen med blomstrende stauder og sommerblomster. I løbet af de kommende uger, vil det hele, med lidt lykke og held, lidt sol og lidt regn og lidt varme, vokse stærkt, og skabe en lille oase foran huset. Det er blevet det sted vi oftest sidder nu, selvom der er flere opholdspladser rundt omkring i haven. Et sidste træ er også plantet, og så skal det gerne vokse til og blive et frodigt område, med masser af blomster, og træer, der giver skiftende småskygge og lysspil gennem løvet.

L1012943

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.