Signe Ryges have

I Odense bor min særdeles gode kollega Signe Ryge. I dag dannede Signes, og hendes mand Stefans, drivhus rammen om tv-optagelser til TV2/Fyns kultur-sommerprogram om kunst og kærlighed. I drivhuset sætter vi kunstnerpar stævne til et afslappet interview, i den hyggelige have. Programmer varer 12-14 min, og kan ses på TV2/Fyn fra juli. Link kommer her på siden senere. Vi flyttede fra det overophedede drivhus og ud i skyggen på plænen efter første optagelse.

Signe Ryge. TV-kulturjournalist, TV2/Fyn.
Signe Ryge. TV-kulturjournalist, TV2/Fyn.

Her lidt stemningsbilleder fra haven, og med områdets i øvrigt frodigste og smukkeste forhave. PS: Forhaver er måske den mest forsømte del af mange matrikler, men her er der frodighed og blomstrende velkomst. Et lille hip til alle stenbelægninger og granitskærverne – få det væk og skab en grøn og indbydende indgang.

Frodig forhave byder velkommen.
Frodig forhave byder velkommen.
Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.