Hovsa!

Efter at have morgenvandet en del bede, da der ikke falder skyggen af regn p.t., gik vi en tur i haven. Og det som ikke var der en god time før, var så pludseligt sprunget ud af sit skjul mens vi vendte ryggen til. Pausen mellem den første bølge af udsprungne roser, pæoner etc., og den næste hvor sommerblomsterne foldes ud, udeblev dermed stort set. Der er nemlig ikke mere end et døgn til (gætter jeg på) at de næste blomster entrerer. Den smukke fyldte valmue spreder sig mere end velvilligt, så det er nødvendigt at luge en del af dem væk når de dukker op uønskede steder.

L1013408

L1013409

L1013413

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.