Der er nok at fejre

Champagnen i glassene skyldes nylig bryllupsdag, min fødselsdag i går og fejring af at Lisbeth skiftede fast job ud med tilværelsen som fuldtidskunstner. Som uddannet billedkunstner på Det Fynske Kunstakademi er ballasten i orden, og da der nu er så godt gang i salget af værkerne (og vi har høvlet gæld væk), er tiden moden til at være selvstændig døgnet rundt igen. Derfor kunne vi godt tage proppen af og glæde os over at det meste da er helt i orden 🙂

Haven har det også godt.

L1013504-2

Reklamer

3 thoughts on “Der er nok at fejre

  1. Tilykke med dagen og beslutningen, det bliver en spændende tid I går i møde på alle planer. Kan se I har mange jern i ilden og at det ser godt ud det hele. Så vidt jeg husker, så har I skrevet at I vil starte med åben have til næste år, det kan I godt glæde jeg til, vi startede i år og det har været helt forrygende. Syntes også at jeres have fortjener at blive vist frem, samtidig er det jo en god kombination sammen med malerierne og kunstskolen. Verden er sommetider lidt lille, kan se at det er Elsemarie Andersen der har udsmykket museet i Gl. Skagen, hende kender jeg fra blomsterbinding. Vi tager til Skagen i weekenden og havde faktisk bestemt os til at besøge bla det museum :-). Jeg ønsker jer alt mulig vind i sejlene fremover, med mange venlige havehilsner Margit

    Like

  2. Hej Margit / Bruuns have 🙂

    Tak. Ja, det er helt afgjort spændende, og det er dejligt når ens planer og ønsker er mulige at føre ud i livet. Elsemarie kender vi særdeles godt. Lisbeth arbejder sammen med hende i forbindelse med udstillingerne i Skagen bl.a. Ann-Lisbeth Sanvig (som kaldes Lisbeth i daglig tale) og Elsemarie udstiller sammen, så du kan se både blomsterdekorationer og malerierne, som de indgår i. Vi håber også at få tid til at besøge Jeres have når der er åbent igen. Hilsen Lisbeth og Morten.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.