Spanien, Kina, Brasilien

Landende har ikke en pind at gøre med WM i fodbold, men de har noget at gøre med mine rejsemål i efteråret. Bonsai er en verdensomspændende interesse, og som underviser i bonsaikunsten bliver jeg af og til inviteret ud i verden, for at vise teknikker og fortælle teori om bonsai.

1-L1006482

Efterårets første måned starter med en lang tur til Kina med et meget spændende program, hvor jeg bl.a. skal besøge private haver, og deltage i bonsai seminarer. En måned senere går turen til Spanien hvor der står workshops og demonstration på skemaet. November letter flyet mod Brasilien hvor der er et meget stort entusiastisk publikum som venter. Bonsai er oprindeligt en kinesisk kunstform, som senere er forfinet i Japan. Efter anden verdenskrig blev bonsai kendt i USA og senere i Europa. Nu er det en verdenskendt kunstform, og træerne i skåle dyrkes på mange niveauer rundt omkring i verden.

L1007941

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.