Atelieret er klar

Haven i Freltofte er ikke kun haven. Der er også Ann-Lisbeth Sanvigs kunstskole, hvor kursisterne enten bare nyder haven, eller bruger den aktivt til motiver. Atelieret er nu færdigt og klar til at tage imod kursister, som løbende tilmelder sig. Er du interesseret så se mere på www.sanvigs-kunstskole.com og se hvordan du tilmelder dig de udbudte kurser. Ann-Lisbet Sanvig (til daglig kalder vi hende bare Lisbeth) er en anerkendt billedkunstner, som er uddannet på Det Fynske Kunstakademi. Så nu kan du både få en haveoplevelse og et kunstkursus på samme sted.

L1013539

Der er gået et halvt år med at ombygge en bygning, der tidligere var garage og værksted her på gården. Nu er der bl.a. isoleret, lagt nyt gulv af gamle rustikke brædder, sat nye store vinduespartier i, malet og indrettet. I morgen kommer der et stort læs sten så gårdspladsen bliver mere indbydende. Vi håber at haven kan være til inspiration for kursisterne, enten direkte til brug i de værker der skabes, eller som en del af oplevelsen når man er her. Vi glæder os til at tage imod fra august.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.