Sten er ikke bare sten

Gårdspladsen skråstreg indkørslen har længe lignet noget den ikke skulle. I tidligere tidsregning, fra før vi, og også før de tidl. ejere beboede matriklen, blev indkørslen asfalteret. Sikkert praktisk ud fra daværende landmands tankesæt, men med tiden var der kommet mange huller i belægningen, som også krævede jævnlig fejning for at se hæderlig ud. Så for at undgå det og yderligere forfald og vandpytter og mudder fra huller og nedslidt græs, er der nu lagt sten på.

L1013627

Ikke granitskærver som er oppe i tiden (lidt for meget synes jeg faktisk), for de passer ikke til en gammel gård, men de helt klassiske perlesten. En naturlig løsning, som med et har ændret udtrykket og skabt ro. De lyse sten fremhæver nu de gamle stensætninger og danner en fin ramme til bygningerne, og ikke mindst står det flot sammen med det sorte plankeværk. En klassisk belægning, som passer til stedet. Enkelt og billigt, men det virker.

 

Reklamer

One thought on “Sten er ikke bare sten

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.