Ferie i haven

L1013813

Heldigt at vi netop i år har valgt at holde ferie i haven. Nærmest bogstaveligt talt. Vi skal ikke rejse, men bare nyde sommeren her hvor vi har det allerbedst. Hvor heldig har man så lige lov at være, at det er en af de bedste somre længe. Tak (en eller anden) for det.

Reklamer

2 thoughts on “Ferie i haven

  1. Du er en dygtig fotograf, når man skal videreformidle noget, er det for mig nogen gange svært at altid få havens sjæl og stemning med, men det klarer du på bedste vis. Kan godt forstå at I nyder haven, den er jo dejlig og vejret lige nu…..jah….det er ingen forhindring :-). Hilsen Margit / Bruuns Have

    Like

  2. Tusind tak. Det er jeg glad for at høre. Det er faktisk ikke så nemt at tage havebilleder. Meget afhænger af lyset, og noget er næsten umuligt at fotografere uden det bliver rodet at se på. Men nemmere når det er ferietid, og muligt at fotografere når lyset er rigtigt.
    Vejret er fantastisk, og lige nu er det næsten lige så fantastisk, at der meldes om regn. Vi er ved at tørre ud her på egnen.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.