Haven hos Helbo

2014 udgaven af Birgit Helbos og Ulf Jeppesens have er slet ikke så ringe endda. Den er faktisk super flot. Engelsk smuk havestil oversat til midtfynsk idyl, et ejendomsmæglerstenkast fra Egeskov Slot. Med haven beliggende i bakkedal mod en å, med marker omkring, og et smukt rødstenshus passer det rigtigt godt til den valgte havestil. Ikke alle haver er anlagt så de passer til det hus, der nu engang er udgangspunktet for anlæggelsen af haven, men hos Helbo og Jeppesen går det hel hånd i hånd.

L1013875

Smukke, og høje, præcist formede hække med detaljer og variationer i formen danner rammen om potager (køkkenhave hvor blomster indgår som et dekorativt element), og haveafdelinger med stauder, formklippede taks m.m. Hvert rum sin oplevelse, og et besøg kan anbefales.

Ann-Lisbeth og Birgit i æblelunden.
Ann-Lisbeth og Birgit i æblelunden.

Birgit Helbo laver også haveplaner, og det kan du se mere om på Helbos Haveplaner sammen med åbningstider. Vi havde et som sædvanligt et par dejlige timer i haven og fik en god snak om haver med mere.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.