Så skete det

I over et halvt år har jeg arbejdet ihærdigt på at færdiggøre atelieret som også danner rammen om kunstskolen. Nu blev vi helt færdige med arbejdet, og prikken over i´et var at få sat skilt op ved vejen.

L1014016

Haven er en del af atmosfæren omkring kunstskolen, hvor kursisterne gerne skulle kunne finde inspiration og motiver, eller bare bruge haverummet til afslapning. Haven er lige nu her i midt-sommeren frodig og dejlig at færdes i. En del af havestemningen er afhængig af rummene og opdelingen. Herunder havelåger og hække der deler haven op. Lågerne blev færdiggjort for nylig og som en sidste del af det håndværksmæssige blev skiltet så sat op i dag. Nu skal der lige males et par havemøbler, og ellers er resten af sommerferien sat af til alm. pasning og afslapning i haven.

 

 

 

 

Reklamer

2 thoughts on “Så skete det

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.