Nye i haven

Her i haven er vi ikke så pyntesyge, men kan fortrinsvis bedst lide det enkle i forhold til at indbringe andre elementer i haven end planter. Men lidt sniger der sig ind. På en lille udflugt til Kerteminde fandt vi i en butik et par fine havelygter til fyrfadslys udformet som blomster. Enkle og fine, og en lille ekstra feature til Lisbeths have.

L1014325

En anden “nyhed” i haven i år er Rudbeckia `Cherry Brandy`, Purpursolhat. En speciel mørk farve som blev sået i foråret og er kommet rigtigt godt igang. Der er små forskelle i blomsternes tone og deres størrelse og tykkelse. Planterne virker stærkere i stænglerne (tykkere) end de mere almindelige hvide og lyserøde Purpursolhat som også er i haven. Det bliver interessant at se om de så også er kraftigere i væksten de næste år end de andre Rudbeckia.

Rudbeckia Cherry Brandy.
Rudbeckia Cherry Brandy.

L1014316

One comment

  • Det var nogen fine havelamper, jeg er heller ikke så pyntesyg, jeg kan bedst lide planter i haven 🙂
    Jeg har også Cherry Brandy, den har en smuk farve og gror rigtig fint.
    Hilsen Lisbeth på Samsø

    Like

Submit a comment

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s