Bonsai- og havebesøg fra Australien

Bonsai fører, ligesom haven, mange bekendtskaber og venskaber med sig. I dag lagde australske Dianne Boekhout vejen forbi, da hun var med familien på ferie i Skandinavien i forbindelse med et bryllup i familien. Det var godt nok i Sverige, men er man fra Australien er et smut til Danmark ingenting. Sjovt når man tænker på hvor svært det kan være at få folk fra den ene side af landet til den anden. I Australien kan det tage et par dage at komme til tandlægen, og hjem igen!

Lisbeth og Clara med Dianne rundt i haven.
Lisbeth og Clara med Dianne rundt i haven.

Bonsaisnakken gik, og det er altid sjovt at udveksle erfaringer og høre om hvad der sker i den store verden. Vi udvekslede et par gaver i form af bonsaiskåle, og havde et par gode timer i haven. I morgen tager Dianne så turen om på den anden side af den blå planet med en lille japansk bonsaiskål i lommen som minde om besøget her, og hjem til vintervejret. Som forresten er det samme som vi kunne byde på i dag først i august.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.