Blomster og retro campingvogn

1977. Det er datoen for den ret retro campingvogn vi hentede i weekenden. Har det noget med haver at gøre? På en måde. For planen er at sneglehuset med veteranstatus skal følge os på haverejser i Europa, og andre småture herhjemme. F.eks. til bonsaitræf, og når vi skal til kunstudstillinger med Lisbeths malerier. Herunder blomstermalerier, for at fastholde temaet.

L1014468

Campingvognen er fuldstændigt original i alt dens indretning og er ikke ændret siden 77. Den får dog lidt nyt betræk og gardiner, men ellers er det meget lidt der skal gøres. Den er usædvanligt velholdt, og gæster på Lisbeths kunstskoles kurser kan leje vognen til overnatning når vi har åbent for det, og for haven. En dejlig nyanskaffelse, vi faktisk har drømt om i lang tid. Den håber vi vil følge os længe, på havebesøg og rejser.

Reklamer

4 thoughts on “Blomster og retro campingvogn

 1. Hej Morten, jeg kan se du også bruger wordpress og jeg har et seriøs problem med spam. Det har ellers kørt godt nok lige indtil i sidste uge, nu går det fuldstændig amork, det er min svigersøn der styrer alt det tekniske bag bloggen og selv for ham giver det hovedbrud, han omkrypterede i aftes, men lige lidt hjalp det. Så til mit spørgsmål, ved du hvem der evt kunne have forstand på det, som jeg kunne kontakte, så ville det være dejligt :-). Jeg skriver til dig fordi, jeg ikke har set andre der bruger wordpress og håber at det er ok, jeg kan da kun få et nej 😉
  Mange håbefulde hilsner Margit

  Like

 2. Hej Margit

  Jeg får også spam fra tid til anden, men som regel er det ok. Den eneste helt sikre måde at undgå spam er at sørge for at de som kommenterer på bloggen, enten skal have én tidl. kommentar godkendt før de kan lægge nye kommentarer ud (det er den indstilling jeg bruger). Eller man skal være registreret og derefter logge ind med navn og password som oprettes første gang man vil lægge en kommentar. Med den sidst mulighed undgår man helt spam, og med den første kan man stoppe det inden det når ud på siden.
  Jeg bruger selv den første, da enkelte ikke har kunnet huske deres password, og så ikke kan kommentere igen. Jeg lever så med at jeg indimellem skal slette spampost, men det sker så altid inden det kommer på siden.
  Indstillingerne kan rettes i “Indstillinger” – “Diskusion”.
  Håber det hjælper lidt. Spam kommer nogle gange i bølger, og når en spamkommentar er slette kan der ikke komme flere fra samme afsender.

  Hilsen Morten

  Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.