Et træ under armen

I dag tog vi vores træer under armen, og en tur med til De Japanske Haver i Broby på Fyn. Trods massivt regnvejr hele formiddagen, og lidt til, kom der et et pænt besøg for at se bonsai og få hjælp til medbragte træer.

30-L1015042

Udstillingen fik mange fine ord med på vejen, og de besøgende fik gode råd og konkrete saks-indgreb på træerne som en del af servicen. En dejlig dag med bonsai hvor de fleste blev inde i ly for den massive fugt fra oven.

Se mere om bonsai på www.fuchi-bonsai.com og www.bonsai-danmark.dk

Reklamer

4 thoughts on “Et træ under armen

 1. Selv om det ikke lige er mig, så syntes jeg de er fantastiske flotte og er ret imponeret over jeres tålmodighed. Er sikker på at der ligger en stor viden og glæde bagved 🙂

  Like

 2. Der ligger mellem 10-25 års arbejde bag hvert træ. Ja, man skal vide noget om hver enkelt træsort, og de teknikker der gennem mange år er udviklet for at kunne bearbejde dem. Det er sjovt.

  Like

 3. Det ser bare super godt ud. Jeg er ikke sikker på at min tålmodighed er stor nok til at arbejde i 10-25 år med et træ, men det ser imponerende ud når i klarer det.

  Like

 4. Tak skal du have. Tålmodigheden er noget man lærer undervejs. Man kan starte med noget som allerede er næsten færdigt og så have de andre langtids-projekter ved siden af. Og 20 år går jo forbavsende hurtigt 😀

  Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.