Hvor blev den måned af?

L1015510

Uret må være gået i stykker. Og kalenderen. August måned og noget af indeværende, er simpelthen forsvundet. Måske det skyldes ekstraordinær travlhed på jobbet (ret sikkert) og ualmindeligt travlt for Lisbeths med kunstskole og malerier, der skal afleveres. Apropos malerier, så er der blomstermalerier at se på Art Copenhagen i denne weekend på stand 16+24 hos Gallerie Rasmus hvor Lisbeth udstiller.

L1015533

 

Så havesyslerne er næsten gået i frø. Heldigvis var vi rimeligt godt med inden da, men der skal snart ske lidt igen. Men haven og bloggen kommer til at vente et par uger, når jeg nu flyver til Kina og derefter næsten direkte til Spanien for at undervise i bonsai. Så må vi rette op på haven bagefter og få ryddet det ukrudt der jo af en eller anden grund finder vej derind. Bloggen skal nok blive sprængfyldt med billeder fra turene, både fra Kina og Japan.

Reklamer

5 thoughts on “Hvor blev den måned af?

  1. Ja, det må du nok spørge om! Heldigvis kan man indimellem stadig nyde sin have og det gode vejr, men noget tyder på at sæsonen går på hæld.
    God rejse, det bliver interessant med billeder derfra:-)

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.