Bonsai rejser

Så er jeg tilbage på bloggen, efter en del rejseaktivitet den sidste halvanden måneds tid. Med tre rejser til Kina, Spanien og Brasilien har der ikke lige været tid til bloggen. Samtidigt har jeg også startet en ny bonsaiforening op www.shohin-bonsai.dk 

15249384169_ce5881df1c_o (1)

Alle rejserne har haft bonsai i fokus. I Kina var jeg inviteret til en stor udstilling af Shohin bonsai (bonsai under 20-23 cm i højden), og besøgte også flere private samlinger og bonsai gartnerier. I Spanien handlede det om workshop og demo, hvor jeg underviste. Det samme i Brasilien. Nu er jeg så lidt bagud herhjemme, så et par tørvejrsdage vil være velkomment, til alm. vinterklargøring af haven. Selvom vejret er mildt for årtiden, er det lidt af et skift efter rejser til tre lande med gode temperatuer mellem 25-30 grader og sol.

L1016330

Det milde vejr gør at der stadig er roser i haven herhjemme, og bladene er ikke faldet af alle træer. Nogle står endda med helt grønne blade endnu og afventer kulden til at sætte vinterdvalen igang.

Herunder et mindre udvalg af billeder fra turene. Vil du se det hele, er der mange billeder på www.shohin-europe.com som er min egen bonsaiside.

Reklamer

2 thoughts on “Bonsai rejser

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.