Aftenmørke

L1000244

Aftenmørket behøver slet ikke være trist, selvom solen naturligvis er den mest livgivende lyskilde. Men mørket giver mulighed for at skabe en helt anden stemning i haven, med både elektrisk og levende lys. I den japansk have har vi el-lys udvalgte steder for at kunne se hvor vi går om aftenen, men også olielamper der skaber en rolig og varm stemning. På billederne er det en lille bonsai som står oplyst. Træet er en alm. Taks, Taxus baccata, som jeg er dyrket som bonsai gennem de sidste 12 år. Højden er 17 cm, og træet er ledsaget af en mini-husløg i opstillingen på en overdækket plads. Lampen er fundet billigt bl.a. rester i Bo Grønt havecenteret. Glasset indeni var gået i stykker, men det er så erstattet med en lille glasolielampe.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.