Sidste korte dag

Der er lys forude. Haven er klar til det. Det er helt mærkeligt at gå rundt derude få dage før jul, og se forårsblomster, der har taget forskud på glæderne. Roserne holder stadigvæk ved med enkelte blomster, men krukker, bonsai og andre planter, der kræver beskyttelse for en enten meget våd, eller en alm. kold vinter, er sat under glastag.

L1000716

Planerne for næste sæson er ikke store, men der er dog noget på beding. Et stykke ved terrassen skal forenkles og har fået lov at stå i stampe i efteråret pga. travlhed. En lille sø er også på vej, og bonsaiområdet kræver en mindre udvidelse i det, der vel efterhånden, er mere end bonsaiafdeling med japansk have inspiration, end det er en reel japansk have. Sådan udvikler haven sig hele tiden lidt, og det bliver dejligt at se lyset tiltage.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.