Bog projekt mens haven fryser

Kulden slog til i nat her i det midtfynske landskab. Haveaktiviteterne er begrænsede på denne årstid, med undtagelse af at rydde gange for visne blade, der stadigvæk kan flyve lidt rundt. De fleste anbringes i bedene til beskyttelse af væksterne, og alm. jordforbedring når bladene nedbrydes af vind, vejr og småkravl incl. regnormene.

L1000944

Vinterperioden byder alligevel på friske blomster. Lisbeth aasanvig.com arbejder på fuld tryk på at færdiggøre malerier med blomster bl.a. til solo udstilling i Gallerie Rasmus i Odense med fernisering medio februar, samt Art Herning 23.-25. januar.

Foto til bogen, Ann-Lisbeth Sanvig, Ingen nemme genveje.
Foto til bogen, Ann-Lisbeth Sanvig, Ingen nemme genveje.

Samtidigt med udstillingen i februar udgives en bog omkring værkerne og deres tilblivelse, som jeg fotograferer og layouter i øjeblikket. 21 X 21 cm format på omkring 100 sider, coffee table-bog man kan have liggende og bladre i, med hovedvægt på malerier, samt interview baseret tekst. Fra motivverdenen, der indgår i malerierne,  er bogen krydret med blomsterdekorationer af Else-Marie Andersen, bonsai og fotos af Morten Albek.

Følg med på www.aasanvig.com hvis du vil se mere om udstillinger, bog m.v. som løbende opdateres.

Maleri af Ann-Lisbeth Sanvig.
Maleri af Ann-Lisbeth Sanvig.
Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.