Havens små detaljer

Haven står stille lige nu i vinterdvalen ( i hvert fald på overfladen ), så når jeg efter dagens brændesavning går en tur, er det primært for at se efter de små detaljer. Nu holder jeg meget af at tage fotos af haven og det skærper blikket for de små ting. Det som man ofte overser, når man er i haven, er de helt små frøstande, hyben, en frossen rosenblomst, eller lidt frost på bøgehækkens blade. Det er sjovt at lægge mærke til de smukke detaljer haven også byder på, som forandres alt efter vejret og årtiden, som ikke står helt stille selvom det kan virke sådan.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.