Blomster og kunst

Blomster er en evig kilde til kunstnerisk udfoldelse. Lisbeth er uddannet på Det Fynske Kunstakademi, og har de sidste år fokuseret meget på blomster i sine malerier. Lisbeths haveinteresse er naturligvis en del af forklaringen på, at blomsterne finder vej ind i motiverne på lærredet. Samspillet mellem blomsterne og forfaldent interiør i genren Vanitas, giver en særlig stemning.

L1000413

Vores have er også en del af aktiviterne omkring Ann-Lisbeth Sanvigs kunstskole, hvor kursisterne kan bruge haven og eksteriøret til inspiration og afslapning. Forårsprogrammet er på plads, så skulle du have lyst til at få et kursus kan du se mere på hjemmesiden sanvigs-kunstskole.com

L1014063
Sommer i haven.

Haven er stadigvæk under udvikling, ligesom de fleste haver altid er det. Vi glæder os til foråret, og få etableret nye arealer og ændret andre ting i haven.

L1014094

L1001156
Ann-Lisbeth Sanvig
L1000055
Aktivitet i kunskolen. http://sanvigs-kunstskole.com/
Reklamer

2 thoughts on “Blomster og kunst

  1. Hej Morten. Jeg forsøger lige igen! I hvilket prislag ligger Ann – Lisbeths billeder? Jeg er formand for vores kunstforening på Svendborg Erhvervsskole, og lokale kunstnere som har lyst til at udstille på skolen er meget velkomne. Med venlig hilsen Susanne

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.