Ny Magnolia ´Genie´

Vi har anskaffet en helt ny Magnolia, vi ikke kendte til før. Magnolia ´Genie´er en sort vi aldrig er stødt på, før vi besøgte Haven i Hune sidste weekend hvor de lige havde plantet et eksemplar. Der er lidt forskellige gæt på hvor høj den bliver i vores klima. Alt fra halvanden til tre meter i højden som opnås efter 10 års vækst. For at få mest mulig blomstring skal den helst stå i fuld sol, med en halvsur jord (Spaghnum blandet jord).

L1015607
Magnolia `Genie´i haven i Hune.

Blomsterne er selvsagt ret imponerende, også med deres mørkerøde dybt farvede blomster som kommer april-maj. Den glæder vi os til at se udvikle sig over de næste år. Det er en halvdyr plante, men i Magtenbølle Planteskole på Fyn fandt vi den i går til en mere rimelig pris.

L1015605
Magnolia `Genie´ i Haven i Hune.
Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.