Det går fremad

Der er indkøbt en del nye planter til den nye have. Rhododendron, buske og stauder er landet i traileren, og det er en stor glæde at få anlagt den nye have. Vi forsøger at lave en naturlig blød overgang mellem det engelsk inspirerede haveafsnit og til den japanske del med bonsai. Og samtidigt få lavet rum som gør det interessant at bevæge sig af stierne og se hvad der gemmer sig om hjørnet. Vi er heldige at have store træer på grunden, som gør det noget mere taknemmeligt at indrette haverum, i modsætning til vores tidl. have i Freltofte som ikke havde mange træer at inddrage i haven. Derudover er der en fantastisk udsigt over marker og skov, som gør haverummet endnu større. Herunder lidt stemningsbilleder af haven og den igangværende proces med anlæggelse af stier m.m. Plus et af Viburnum plicatum, en art vi ikke har set før, og som ifølge Magtenbølle Planteskole er lidt sjælden.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.