Sommer i haven

Der er sommerstemning i haven, og selvom alt er nyanlagt indenfor de sidste tre måneder, er der noget at glæde sig over. Mængderne af blomster er naturligvis stadig begrænset (endnu), men bare det, at se der er gang i de nyplantede stauder og sommerblomster er en stor glæde.

Jorden er til den sandede side, så jordforbedring er nødvendigt henover sæsonen. Vi tilfører bl.a. hestemøg som både gøder, holder på jordens fugtighed ved bremse fordampningen og har en jordforbedrende virkning. Hestemøget får vi fra den tidl. hestestald på ejendommen, og når det slipper op må vi finde på noget andet. Billederne i dag er fra Lisbeths have.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.