To haver i en

Vi har hver sin have. Ikke nogen alvorlig opdeling, men jeg har selv en forkærlighed for japansk have og bonsai, mens Lisbeth elsker den engelske havestil med blomster og frodighed. Så vi har delt haven op i flere rum, som også gør den mere interessant at færdes i. Og vi kan derudover udleve hver vores drømme om den have vi kan lide, uden at gå på kompromis. Vi kan så heldigvis rigtigt godt lide begge havetyper, og derfor er det sjovt at gå haverunder og opleve forskellighederne, og udviklingen.

Lisbeth er billedkunstner og i det gode vejr er hun flyttet helt ud i haven med sit arbejde. www.aasanvig.com 

Den japansk inspirerede del af haven tager form, og nu er der opsat borde som bonsai kan stilles på. Både til daglig pasning og som udstilling af træerne. Bonsai er en ældgammel Japansk kunstform, som har rødder tilbage til kina. Det er træer, som formes gennem beskæring og er plantet i dekorative skåle.

Her lidt fotos fra haven fra i aftes og her til morgen.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.