En af de lidt for mange regnvejrsdage denne sommer, gav lidt tid fra havearbejdet. Det gav mig lejlighed til at arbejde med en lille bonsai. Det er en Cotoneaster microphylla, gravet op for tre år siden i en gammel hæk-beplantning. Der kom også et større eksemplar ud af opgravningen som jeg viser på et andet tidspunkt.

L1019156

Cotoneaster, Bærmisel, er utroligt tolerante overfor beskæring, og den lille klump her er også resultatet af en hård tilbageskæring efter opgravningen. Sidste år kom den i en lille skål, og nu har jeg foretaget den første formgivning, der skal danne basis for fremtiden. Cotoneaster er velegnet til små skåle, da de tolererer let udtørring. Faktisk trives de bedst i en jord som ikke er fugtig men gerne meget veldrænet.

 

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.