Sommerferien bruges hjemme i haven. Vi flyttede til det nordfynske i starten af året efter at have solgt gården på midtfyn. Det betyder forfra med alt have, og derfor har jeg heldigvis en lang sommerferie til at få etableret et område til bonsai. Herunder en længe næret drøm om en udendørs Tokonoma til opstilling af bonsai.

Af en eller anden grund er der ikke så mange at se efter, men enkelte har jeg da fundet. Ikke fra Japan, for der er de stort set alle sammen en del af en større bygning. Her er de første billeder inden Tokonomaen er bygget helt færdigt.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.