julekort2016-dk

Juledagene nærmer sig, og der er et nyt bonsai-år forude lige om lidt. Der bliver nok af bonsaiarrangementer i 2017, startende med Noelanders i februar. 2016 var spændende med bonsaiundervisning i Indien, 2 workshops i Tyskland og hos Keyaki i København plus den traditionelle udstilling med Fuchi Bonsai i De Japanske Haver m.m. For nøjagtigt et år siden flyttede vi til det sted vi nu bor, og begyndte at anlægge have i marts. Allerede nu er der etableret en have som skal videreudvikles, mens bonsai-haven “bare” skal forfines med tiden efter det grundlæggende er på plads. Herunder lidt billedindtryk fra året, med ønsket om en glædelig jul og godt nytår.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.