Haven er kommet utroligt meget bedre fra start end forventet. I marts sidste år, var her bare en græsplæne og en masse krat. Nu er der en frodig blomstrende have at slappe af i, og en bonsai-have med stier og harmoni. Næste etape er en sø og krukkeafdeling med et mindre drivhus, mens vi drømmer om orangeri på et senere tidspunkt. Søen er gravet ud, og venter nu på folie og fisk.

DSC04876
Lisbeth finder en ledig stund til kunst-læsning i haven. www.aasanvig.com

Da vi besøgte Paradehuset i lørdags købte vi et par fine potter og duftgeranier. Og der kom en masse inspiration med hjem fra Paradehusetes have, som skal omsættes og tilpasses til vores egen stil og plads. Der skal nok blive lavet noget i den kommende sommerferie, selvom afslapning også er tilladt 🙂

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.