DSC04955
Digitalis med summende insekter omkring.

Selvom det er meget typisk vekslende dansk sommervejr, er der nok at nyde. Insekterne er glade for at Digitalis ikke er afblomstret endnu, og svæver ind og ud af blomsterne i aftensolen. Der et et lille skifte i vores have lige nu. Der er roser, som er færdige med at blomstre, mens andre roser er på vej med anden ombæring. Og så er der dem som skal til at blomstre for første gang i år.

DSC04951
Pupursolhat er sprunget ud.

Det som er vigtigt at tænke på når man planter haven til, er at tænke på der skal være noget som tager over efter det som slutter. På den måde er der konstant nyt på vej og nye ting at glæde sig over. NB: Alle vores roser er plantet ud som en del af staudebedene. Roser er kun smukke i toppen, så derfor er det en god ide at plante dem sammen med stauder og/eller sommerblomster, der kan skjule den nederste del af de bare rosenstængler. Husk at vande roserne mere end andet, og give dem gødning, så de kan klare konkurrencen med de omgivende planter.

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.