Livsnyderhaven

DSC05140

I Ålborg ligger Livsnyderhaven som danner baggrund for Maria Christensens blog om samme. (Se galleriet nederst i artiklen). Bloggen blev valgt som Danmarks bedste haveblog ved CPH Garden 2017, og vi følger selvfølgelig med her fra. Gode haveblogs er guld værd, men det er også godt at se gode haver i virkeligheden.

DSC05162

Da vi var på de kanter i weekenden, og Maria tilfældigvis holdt en ekstra åben have, så kiggede vi selvfølgelig ind. Det er sjovt, at se de haver man ser billeder af på nettet i virkeligheden, for som regel er de enten meget mindre eller meget større end billeder kan give fornemmelse af. Det snakkede vi om, og om det med at man låner elementer fra andre haver. Der var genkendelige elementer i Marias have fra Haven i Hune, som der vil være i vores.

DSC05156
Maria i snak med Lisbeth

Men alt sammen tilpasset egen stil og smag. Haver skal være personlige uanset hvor man får inspirationen fra. Livsnyderhaven er anlagt med flere rum, og man bliver nysgerrig efter at hvad der gemmer sig bag pergolaen, eller beplantningen. Smalle stier, en rislende bæk og sidde-rum gør haven indbydende at opholde sig i.

Et dejligt orangeri bagest i haven, indrettet til planter og ophold. Det er det gode ved at se andres haver. Man får altid noget med hjem til sin egen. Vi kommer nok til at læne os op af orangeriets design hos os, når vi engang når til den del her i Haven i nr. 33.

 

 

Reklamer

3 thoughts on “Livsnyderhaven

 1. En skøn havevandring I har været på og dejligt selv at være til stede i såkaldte haver. Det giver trods alt det bedste indtryk. Det er en smuk have og inspirerende med meget smukke detaljer ikke noget at sige til, Livsnyderhaven vandt Award som nytænkende haveblog. Tak for jeg må se haven i dit lys.

  Like

 2. Tusinde tak for jeres besøg, det var dejligt i lagde vejen forbi vores byhave. Jeg håber i fandt lidt inspiration til jeres egen skønne have. Det er dejligt at møde passioneret havemennesker. Jeg ser frem til vores veje mødes igen. Hils Lisbeth.

  Havehilsner
  Maria – livsnyderhaven

  Like

 3. Hej Maria. Det var en fornøjelse at få et kig ind i din have, og se hvad der egentlig gemte sig bag bloggen 🙂 Vi finder altid inspiration, og jeg var meget optaget af at studere jeres fine orangeri, da vi har fremtidsplaner for det. Dejlig have med mange rum du har. Tak for vi måtte kigge ind. Du/I er altid velkomne hvis i kommer forbi det fynske. Hilsen også fra Lisbeth.

  Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.