Lysfest

Endelig blev det sommer (1. september vel at mærke), og der kunne tændes lys i haven.

DSC06807

Sådan en “sommeraften” – ironi kan indlæses – er fantastisk. Alting får et andet skær, og duftene er også anderledes henunder skumringstid. Et glas rødvin og en aftentur, så bliver der ro i sindet.

Reklamer

4 thoughts on “Lysfest

  1. Ironi forstår jeg mig ikke på, men er du da tosset nogen stemningsfulde billeder du har taget…. problemet med sommeraftner og skønne lanterner og glødelamper på snor er, at det som regel bliver køligt og at jeg som regel når at blive træt af at være ud, inden det rigtigt bliver mørkt… så mine udendørs lyskilder… tjaaa, de bliver ikke rigtig brugt. Jeg skulle nok overveje nogen flere gæster og rødvin hi hi

    Like

  2. Tusind tak. 🙂 Det ironiske bestod nu bare i at sommeren indtraf på første efterårsdag. Men bedre sent end aldrig. Det er ikke mange dage vi har haft lys i haven og været ude. Men nu var der endelig sådan en aften. Dog uden gæster 🙂

    Like

  3. Skønne stemningsfulde billeder. Ja vi må vist tage til takke med en ganske lun sensommer denne gang, istedet for den rigtige sommer ;0) Når det nu er sagt er efteråret og de smukke stille aftener, heller ikke så tosset..

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.