DSC02585

Overskriften lover helt klart for meget. Der er nemlig ikke mange tulipaner på vej i haven. Det ser for andet år i træk ud til at mosegrise el. en anden ubestemt gnavertype har nedskaleret en forventet succes til mulig skuffelse. Vi kommer helt klart til at dyrke tulipaner i krukker fremover.

DSC02577

Men vibeæg er der. Og humlebien er fornøjet. Det er vi nu også selvom tulipanerne er decimeret i antal. Til gengæld er de fire Koikarper, som flyttede ind sidste sensommer, vågnet af dvalen og svømmer stille rundt ledsaget af en nytilflyttet frø. Det bliver godt alt sammen til sidst 🙂

 

Reklamer

6 thoughts on “Vibeæg og tulipaner

  1. Øv for nogle gnavere. Jeg har læst, at hvis man lægger løgene i plastbakker (dem, der egentlig er til at tage løgene op igen med), så bliver de ikke spist. Jeg har ikke prøvet, men hvis de primært spiser nedefra og fra siden, så lyder det logisk nok.
    Vh Lisbeth

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.