Solsorte-karantæne

DSC02731-001Man bliver sgu´helt ærligt i tvivl sådan en dag med tæt på sommertemperaturer. Er det forår eller sommer i haven? Og sidstnævnte have går amok med nye skud og blomster på vej. Fuglene danser dristigt omkring os mens solsorten har lagt sig på æg, i en halv meters højde, i de portugisiske laurbær. Det fjerner så enhver mulighed for trimning af de kegleformede vækster de kommende ca. 30 dage – mens der klækkes, fodres og uddannes til flyvning.

DSC02711

Tålmodighed er en dyd. Men det lever vi ikke altid op til her. Vi annoncerede tulipanernes mangel på fremkomst fra den dybe muld lidt vel tidligt. Der kommer faktisk flere op nu end vi troede for et par uger siden. Vi troede de fleste var væk. Det kan man så bare glæde sig over ikke er tilfældet og så vente en anelse længere med at udbasunere tragedien inden den er indtruffet. 🙂

 

Reklamer

2 thoughts on “Solsorte-karantæne

  1. Jeg har dompapkarantæne, men pausen bliver måske ikke så lang, for jeg frygter at de flytter, når vi begynder at færdes mere i haven end hidtil. Også selv om jeg undgår thujaen, der er valgt som bopæl.
    Selv om man ikke kan komme til, er det lidt hyggeligt med fuglene. Held og lykke med solsorten 🙂

    Like

  2. Indtil nu bliver solsorten på reden selvom vi går forbi. Så længe vi ikke står stille ved siden af ser det ud til den affinder sig med trafikken. Vi vil dog nok skåne den lidt med en lille omvej rundt om fødegangen. God weekend.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.