Magnolia ugen

DSC02924-001Man kunne godt opkalde uge 17 “Magnolia-ugen”.

Magnoliaerne i vores have er sprunget ud og beriger os med fantastiske former og farver. De er på højdepunktet lige nu, omend i lidt forskellige stadier. De læderagtigt tykke kronblade på blomsterne er fantastiske at iagttage. De fleste træer er ret unge, og nogle flyttede med fra vores tidligere ejendom for to et halvt år siden. Nogle er på vej til afblomstring mens andre lige er begyndt, og det forlænger glæden når blomstringen overlapper og afløser hinanden.

DSC02893
Magnolia `Genie`.

Med tiden vil de p.t. fem forskellige Magnolia forhåbentligt vokse sig pænt meget større, og blive en væsentlig del af forårsblomstringen i haven. Specielt den mørke Magnolia Genie med sine dybt mørkerøde farve er en oplevelse.

DSC02820

Alt er på vej lige nu med stor fart. Stauderne spirer i Lisbeths have, og bonsaiene er godt igang i min afdeling. I bonsai-haven anlægges lige nu nye stier, og opsættes borde så der er bedre plads til træerne. Et lidt tungt og omstændeligt arbejde, som i sidste ende bliver helt fint. Det skal være rodet før det bliver godt.

DSC02901
Japansk Ahorn, Acer palmatum `Deshojo` i bonsai haven, er dekorativ i sit udspring med dybt røde blade.

Det bliver et godt haveår. Det er helt sikkert. Og forhåbentligt når vi i mål med det planlagte i år.

 

Reklamer

4 thoughts on “Magnolia ugen

  1. Igen har jeg nydt dine smukke billeder. Genie har en meget elegant farve. Vi har den sædvanlige soulangeana. Den stod i haven og er 45 år gammel. Den måtte godt have været en lidt mere spændend sort. men jeg holder selvfølgelig af den, som den er. Og så nyder jeg din Genie på billeder 🙂

    Like

  2. Tak Lisbeth. Et 45 år gammelt træ har stor værdi. Jeg ville da ønske vi kunne have plantet dem lidt før. Heldigvis har vi andre gamle træer på grunden. Det er meget værd. 😊

    Like

  3. Vi knokler også for det i perioder. Det er svært at lade være når man gerne vil se ideerne blive til virkelighed. Så forsømmer vi nok lidt rengøring og finish i huset 😳😊 til fordel for det grønne.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.